3 Dagen genieten met het gezin in Giethoorn - Slapen aan het water, varen en Dafrijden

Bij dit 3 dagen genieten arrangement in Giethoorn is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een chalet aan het water
  • 2x Ontbijt
  • 1x Barbecue of gourmet bij uw vakantiewoning
  • 1x plate service in de woning
  • Dafrijden (4 uur)
  • Pubquiz van 1 uur (ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar)
  • Sloep, 2 dagen vrij gebruik
  • Gebruik faciliteiten zoals speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet- mits geopend
  • Toeristenbelasting
  • Schoonmaakkosten
  • Servicekosten

Prijs: vanaf € 245,00 p.p. voor de volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Jongere kinderen zijn uiteraard ook welkom, de prijs hiervoor is op aanvraag. 

De prijs van deze 3 dagen genieten arrangement in Giethoorn is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten met je familie in Giethoorn

Op zoek naar een plek om er even tussen uit te gaan? In Giethoorn kunt u genieten van een verblijf in een chalet aan het water met eigensteiger met elektroboot. Om uw weekend helemaal af te maken gaat u ook een rondje rijden met een DAF en brengen we lekker eten naar uw chalet. 

Genieten in de natuur

  Dag 1
  Vanaf 12.00 uur is het mogelijk gebruik te maken van alle faciliteiten mits geopend
  Om 15.00 uur zijn de sleutels beschikbaar

  18.00 uur
  U wordt er een plate naar uw chalet gebracht
  Dag 2
  08.30 uur
  Het ontbijt wordt naar uw chalet gebracht

  10.30 uur
  Dag ter vrije besteden.
  Trek er op uit met uw eigen sloep of ga de speeltuin in.

  17:30 uur
  Een eenvoudige gourmet of barbecue wordt bij uw woning gebracht.

  20:00 uur
  In de avond organiseren wij een pubquiz. Iedereen vanaf 12 jaar kan al mee doen met de quiz.
  U krijgt een live verbinding met onze quizmaster zodat u lekker vanuit de woonkamer mee kunt spelen.

  Dag 3
  08.30 uur
  Het ontbijt wordt naar uw chalet gebracht.
  Nat het ontbijt gaan jullie een rondje rijden in een DAFje, een super leuke afsluiting van dit gezinsuitje. 

Nostalgisch en waterrijk Giethoorn

U verblijft op Vakantiepark Giethoorn, gevestigd midden in de historische dorpskern van giethoorn. De lodges zijn modern ingericht, van alle luxe voorzien en liggen met het terras aan het water. Tevens ligt er een elektrosloep voor de lodge, waarmee u Giethoorn en haar omgeving kan gaan ontdekken. Wij beschikken over 4,6 en 12 persoonslodges.

Van november t/m maart is het ook zeer zeker de moeite waard om Giethoorn te bezoeken. De elektrosloepen zijn dan helaas niet beschikbaar, maar wordt deze vervangen door een rondvaart van 2 uur Giethoorn en omgeving.

U kunt hier ook diverse activiteiten doen als Croquet, Knots hockey, Braingame (hersens krakende beeld puzzels), Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, Giethoorn-Game (Een tocht vol opdrachten en breinbrekers door Giethoorn). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet. Tijdens uw verblijf op vakantiepark Giethoorn, mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten, mits geopend.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.