Giethoorn goes Crazy - Groepsuitje met Spel, Bingo en lekker Eten

Dit Giethoorn goes crazy arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met een warme consumptie zoals een Freaky Hazelnut Latte
  • Crazy 88 spel
  • Build Your Own Burger 3-gangen menu, buffet 1 of barbecue 1
  • Crazy bingo

Prijs: € 50,00 p.p. op basis van minimaal 15 personen.

Het programma kan op ieder gewenst tijdstip beginnen en en duurt ongeveer 5,5 uur.

De drankjes tijdens de dag zijn niet inbegrepen. Bij vrij gebruik Hollandse bar tijdens de borrel/barbecue en Crazy Bingo wordt de prijs van het arrangement € 75,00 p.p.

De prijs van dit Giethoorn goes crazy arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Giethoorn goes crazy

  Een fantastisch leuk en cray dagje Giethoorn met je familie of vrienden. De te gekke middag begint een Freaky Hazelnut Latte. Aansluitend spelen jullie Crazy88, waarbij je door Giethoorn gaat lopen en geconfronteerd wordt met de meest uiteenlopende en hilarische opdrachten. Vervolgens even bijkomen tijdens een Build-Your-own-burger-3 gangenmenu of barbecue. Na het eten komt de crazyquizmaster jullie ophalen voor een ronde CrazyBingo. Een ouderwets avondje Bingo in een modern jasje, waarbij leuke en gekke opdrachten worden afgewisseld met Swingende rondes. 

Programmavoorbeeld

14:00 uur U wordt ontvangen in het eetcafe in Giethoorn met een Freaky Hazelnut Latte of een andere crazy koffiespecial (30 minuten).
14:30 uur U gaat in kleine groepjes Crazy 88 spelen waarbij u door de pittoreske dorpskern wandelt (90 minuten).
17:00 uur Bij terugkomst kunt u dineren en kiezen uit het Build Your Own Burger 3-gangen menu, buffet 1 of barbecue 1 (90 minuten).
18:30 uur Na het diner nodigt De Crazybingomaster u uit voor een ronde Crazy Bingo (120-135 minuten).

Burgers en Grill

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt ssamenstellen. Naast het originele Build-Your-Own concept biedt Burgers en Grill leuke varianten als High burger, Beer en Burgers en een burgerproverij aan. De locatie beschikt over diverse activiteiten als Pool biljart, air Hockey, Darts, diverse mobile games door Giethoorn, Pubquiz, The Bomb, VR-moordspel of een escape game.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.