Bombsquad groepsuitje in Giethoorn met High Burger - Ontmantel de tijdbom

Bij dit Bombsquad groepsuitje in Giethoorn is inbegrepen:

  • Bombsquad spel
  • 2-gangen High burger diner

  Prijs: € 35,00 p.p. Minimaal aantal personen is 6.
  De high burger kan ook vervangen worden door een high wine of high tea. Wilt u liever een barbecue (in 2-gangen geserveerd) dan is dat ook mogelijk. De prijs blijft in alle gevallen gelijk. 

  De prijs van dit Bombsquad groepsuitje in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2021.

Bombsquad in Giethoorn - Origineel groepsuitje

Ga op missie met je vrienden of familie en propbeer in 4 sessies van 20 minuten zoveel mogelijk bommen te ontmantelen. De Bomb is een zenuwslopend groepsspel, waarbij je samen moet werken en communiceren om de bom te ontmantelen. Ontmantel de Tikkende tijdbom en vier je overwinning met onze originele High Burger.

Programmavoorbeeld

  U wordt ontvangen in Burgers & Grill in Giethoorn met een consumptie naar keuze (exclusief). Aansluitend krijgt u uitleg van The Bomb en speelt u de eerste ronde. Na afloop wordt de eerste gang van de high burger geserveerd. Vervolgens gaat u een 2e poging wagen om zoveel mogelijk bommen onschadelijk te maken. Tijd om even bij te komen met de 2e gang van de high burger. Jullie sluiten af met de finaleronde van the Bomb.

  U kunt de ervaringen bespreken (120 minuten later dan ontvangst) tijdens een warme consumptie naar keuze.

  De Caleb High burger bestaat uit:

  Koud- Mini donut
  - Macarons
  - Nachos
  - Chips
  - Burger sandwich
  - Een frisdrank naar keuze

  Warm:- Caleb cola (of andere consumptie)
  - Chicken mini burger
  - Black Angus mini burger
  - Vegan Mini burger
  - Onion rings
  - Potato dipper

Burgers en Grill in Giethoorn

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt samenstellen. Naast het originele Build-Your-Own concept biedt Burgers&Grill leuke varianten als High burger, Beer&Burgers en een burgerproeverij aan. De locatie beschikt over diverse activiteiten als Pool biljart, air Hockey, Darts, diverse mobile games door Giethoorn, Pubquiz, VR-moordspel of een escapegame. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.