Fluisterend door Giethoorn tijdens dit leuke groepsuitje!

Bij het Fluisterend Giethoorn arrangement is inbegrepen:

  • Programma van 10.00 uur tot 18.30 uur
  • 2x Koffie/thee met 1x gebak of een andere consumptie met gebak
  • Goed gevulde knapzak (3 broodjes, frisdrank, mars, salade, fruit)
  • Huur fluisterboot met puzzelroute 2 uur
  • 3-Gangen diner of BBQ (bij 15 of meer personen kunt u bbq-en)

Prijzen:

€ 56,50 p.p. voor groepen van 4-10 personen.
€ 54,50 p.p. voor groepen van 10-20 personen.
€ 52,50 p.p. voor groepen vanaf 20 personen.
€ 39,50 p.p. (voor kinderen van 3 t/m 11 jaar)

Extra mogelijkheden:

Het is mogelijk om de fluisterboot te vervangen door een punter of rondvaartboot. U kunt het programma uitbreiden met lopen op het water, fietstocht of/en boogschieten.

De prijzen van dit Fluisterend Giethoorn arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2024.

Fluisterend Giethoorn

Lekker ontspannen en op een milieuvriendelijke wijze gaat u per fluisterboot het dorp en haar omgeving ontdekken. In de middag heeft u de tijd om het dorp lopend te bezoeken of een andere activiteit te ondernemen. We sluiten de dag af met een diner.

Het programma:

10.00 uur
Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en een ambachtelijk appelgebak met slagroom.

11.00 uur
U wandelt naar de fluisterboten voor een picknick-fluister-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.

13.00 uur
Aansluitend heeft u de gelegenheid om een wandeling te maken, met de mogelijkheid om een museum of galerie te bezoeken.

16.00 uur
U bent weer terug bij het restaurant voor een consumptie (exclusief).

16.30 uur
Tot slot kunt u napraten over deze geslaagde dag tijdens een 3-gangen diner of barbecue in het restaurant.

8.9 | 15 reviews

Reviews van gasten

Corina v Kampen

9

Super fijne dag gehad. Heerlijk gegeten en gedronken bij de rietstulp. En wat een fijn personeel. Echte horeca toppers. De route kaart van boot mag wel iets duidelijker. Afslag gemist en daardoor 35 euro bij moeten betalen. Maar al met al een TOP dag.

Inge Korthout

9

We hebben een heerlijke dag gehad. Geweldig ontvangen bij het restaurant, goed geregeld met de bootjes. Super relaxed en vriendelijk. Heerlijk gegeten van goede kwaliteit

Els van opstal

8

Was super onderneming👍Incl. Lekkere koffie met appeltaart,goed gevulde knapzak,en na leuke boottocht nog n lekker diner😍dus zeker geslaagde dag🤗

René De Donder

9

snelle boeking en correcte uitvoering op basis gemaakte afspraken

Anoniem

9

Leuk verzorgd groepsuitje. Met een knapzak gevuld met de lunch op pad was erg leuk, vooral voor de kinderen. We hebben de dag afgesloten met een BBQ en uiteindelijk heeft het ons nog geen 50 euro p.p gekost. Jammer dat we er geen zomerweer konden bijbestellen, maar het was gelukkig droog.

Anja Rooijackers

10

Wij hebben een fantastische dag gehad, erg goed verzorgd. De knapzak was boven verwachting uitgebreid, en het 3 gangen diner was ook erg goed verzorgd. uiteraard hebben wij ons prima vermaakt op de boot in Giethoorn, ondanks het toch wat tegenvallende weer. Wij zouden dit aan iedereen aan kunnen bevelen.

Antje Hoekstra

9

Het was een schitterende dag, prachtig weer en een goed verzorgd arrangement . Vriendelijke mensen. We hebben genoten.

Anoniem

8

Wij hebben een mooie dag gehad met de familie . Wij geven een 8 . Een groet van de Familie Woudstra.

Olga Gangi

9

We hebben erg genoten! Het varen was geweldig. We hadden geluk met het weer, maar bij slecht weer hadden we in een overdekte rondvaartboot gekund. Het eten was erg lekker en uitgebreid. Personeel zeer vriendelijk. De knapzak met lunch ruim voldoende. Niks op aan te merken, maar gewoon TOP!

Arjan Draaisma

8

Wij hebben als familie een geweldige fijne dag gehad. Vooral voor onze familie vanuit het buitenland. Deze hadden dit nog nooit mee gemaakt De bediening was heel erg vriendelijk en het eten was lekker en goed. Het is zeker voor een herhaling vatbaar

Janneke van luijk

9

Op onze 37 jarige trouwdag uitje met kinderen en kleinkids,16 pers,van 2 tot 84 jaar.Zeer geslaagd voor iedereen.Super vriendelijk ontvangen,lekker eten prima bbq.Picknik zeer geslaagd,goed gevulde knapzak.Met 4 gezinnen 4 bootjes heerlijk gevaren.Zeer aan te raden dag je uit.

Anoniem

8

Het was een hele leuke dag!! De mensen bij het restaurant waren erg behulpzaam en als je wat vroeg was dat ook vaak mogelijk!!! het arrangement was super!!!

Anoniem

10

Het was geweldig verzorgd en vriendelijke bediening

Anoniem

9

Met mijn zus, twee broers, schoonzus en zwager een gezellige dag gehad. Het weer werkte goed mee. Met z'n zessen gevaren in een fluisterboot. Boeren zakdoek gevuld met de lunch en nog wat lekkers mee. Rond half zes heerlijk gegeten in het restaurant. Het was een goed verzorgd arrangement, personeel was erg vriendelijk en beleefd. Het is een aanrader om zo'n dag te organiseren.

Anoniem

10

Fantastisch geregeld,super welkom in Giethoorn....en het weer was ook geweldig...ontzettend aardige mensen,goede uitleg..enzv enzv....niets op aan te merken,en zeker voor herhaling vatbaar.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.