Giethoorn op zijn Bourgondisch - Culinair arrangement

Dit Bourgondisch arrangement in Giethoorn is inclusief:

  • 2 Kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Huur Kickbikes/fietsen
  • Rondvaart van 2 uur
  • Picknick in de boerenzakdoek
  • Handboogschieten
  • Bourgondisch buffet of barbecue

Prijs: € 87,50 p.p. vanaf 10 personen€ 65,00 (kinderen van 3 tot en met 11 jaar)

De kickbikes zijn eventueel te vervangen voor fietsen.

De prijs van dit Bourgondisch arrangement in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2024.

Giethoorn op zijn Bourgondisch - Culinair arrangement

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u ons gezellige restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. 

In dit arrangement zitten alle ingredienten voor een geslaagde dag met vo;lop eten en drinken.

Heerlijk genieten in Giethoorn

Met dit bourgondische arrangement geniet u van Giethoorn op een bourgondische manier. Gebakje met verse koffie bij ontvangst, onderweg genieten van een heerlijke picknick en de dag afsluiten met een voortreffelijk 3-gangen diner.

Uiteraard zijn er gedurende de dag leuke activiteiten inbegrepen zoals een kickbike tocht. Een rondvaart mag natuurlijk niet missen tijdens een dagje uit in Giethoorn en onderwerg steekt u de handen uit de mouwen voor een potje handboogschieten.

Kickbiken - Rondvaart - Bourgondisch genieten

11.00 uur:
U wordt ontvangen in ons restaurant met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom.

11.45 uur:
De kickbikes (moderne steps) staan voor u klaar om via een leuke route (ca. 5 km) de mooie omgeving te verkennen.

13.15 uur:
Weer terug bij het restaurant stapt u aan boord van onze rondvaartboot voor een rondvaart van 2 uur met voor ieder een goed gevulde picknick verpakt in boerenzakdoek.

Aan het einde van de rondvaart gaat u per step met uw gezelschap richting de buitensportlocatie om te gaan boogschieten.

16.30 uur:
U bent met z'n allen weer terug bij het restaurant voor een borreluurtje (exclusief)

17.30 uur 
Aanvang bourgondisch 3-gangen diner of een zeer uitgebreide barbecue.

8.5 | 4 reviews

Reviews van gasten

Robert Woudenberg

8

Gezellige dag, prachtig weer en veel collega's die het ook een geweldige dag vonden.

I. Bakker

10

hallo, goed georganiseerde accomodaties. vriendelijk personeel en geweldig eten!! p.s. natuurlijk speelde het weer ook prachtig mee zodat we regelmatig op de terassen konden genieten.

Anoniem

8

Wij hebben het erg naar ons zin gehad! Het was prima verzorgd! Alleen de boottocht van 2 uur was toch wel saai, misschien idee om daar iets mee te doen!? Voor de rest een topdag gehad, overal prima geholpen door vriendelijke mensen!

J. Visser

8

Wij hebben met 29 personen een gezellige zondag gehad, behalve dat er niet op ons was gerekend met handboogschieten (de eigenaar heeft dit alsnog keurig geregeld )is verder alles naar volle tevredenheid gegaan. Hartelijke groeten Joke Visser.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.