Unieke Escape game in Overijssel - Met welke collega's ga jij ontsnappen?

Bij dit spannende bedrijfsuitje is inbegrepen:

  • Dag programma van 10:00 tot 19:30 uur
  • 2x koffie/thee en appelgebak bij het ontvangst
  • Rondvaart of Fluistertocht van 2 uur door Giethoorn
  • All you can eat pancakes of koffietafel met kroket
  • Escape Room de Slager van Oldemarkt of Prison Break
  • Warme consumptie in Paasloo
  • Diner, barbecue of buffet 1 (buffet mogelijk vanaf 15 of meer personen).

Prijzen:4-5 personen € 75,00 p.p.
6-8 personen € 65,00 p.p.
9-11 personen € 75,00 p.p.
12-14 personen € 65,00 p.p.
Bij Prison Break Paasloo (vanaf 10 personen) € 67,50 p.p.
Kiest u voor een plate naar keuze als afsluiting, dan bedraagt de prijs € 69,50 p.p. in combinatie met De Slager van Oldemarkt (geschikt vanaf 14 jaar).
Kiest u voor een plate naar keuze als afsluiting, dan bedraagt de prijs € 59,50 p.p. in combinatie met Prison Break Paasloo (te spelen vanaf 8 jaar).

De prijzen voor dit spannende bedrijfsutije in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2021.

Ontsnappen & ontspannen: Escapen in Giethoorn

Een unieke combinatie van genieten van rust, natuur en lekker eten met het aangaan van de uitdaging met onze unieke Escape Games. Super bedrijfsuitje geschikt voor iedereen.

Sfeervolle locatie aan het water

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 70 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin, speelzolder. De brasserie beidt u een uitgebreide lunch en a la carte kaart aan en is  bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

De locatie beschikt over diverse activiteiten als Croquet, Knots hockey, Braingame (hersens krakende beeld puzzels), Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, Giethoorn-Game (een tocht vol opdrachten en breinbrekers door Giethoorn). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet. Indien u een arrangement heeft geboekt mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.

Extra activiteiten:

Tegen een toeslag kunnen onderstaande activiteiten worden bijgeboekt vanaf april 2021:

  • Lopen op het water + € 5,00 p.p.
   U stapt in de aquabubbel om de eerste stappen op het water te gaan zetten (minimaal 2 rondes)
  • Mini escape + € 5,00 p.p.
   Lukt het u om uit de kleinste escaperoom van Noord Nederland te ontsnappen binnen de tijd? Ga de strijd aan in duo's voor de snelste tijd
  • The Bomb + € 5,00 p.p.
   Eén speler zit vast in een virtuele kamer met een tikkende tijdbom die onschadelijk gemaakt moet worden. De andere spelers zijn de "Experts" die de instructies moeten geven om de bom onschadelijk te maken. Door de informatie te ontcijferen die te vinden is in het handboek voor bommen moet dit makkelijk lukken. Maar er is een valstrik: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet alles goed omschrijven en uitleggen - voordat het te laat is!
  • Pubquiz + € 5,00 p.p.
   Een gezellige quiz in het cafe, waarbij de kennis van muziek, nieuws, sport, drank wordt getest
  • Hilarische Dukaten strijd + € 7,50 p.p.
   Daag je collega, vriend of familielid uit om te duelleren tijdens het sumo worstelen, handje drukken, Spijkerslaan, skilopen, Boogschieten, zaklopen, Kruiwagenrace, Blik gooien, Boerendarten en diverse andere hilarische activiteiten. Wie heeft er aan het einde van de avond de meeste dukaten?

Programmavoorbeeld

10:00 uurOntvangst met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak.

11:00 uurEen rondvaart of fluistertocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving

13:00 uurAll you can eat pancakes of koffietafel met kroket.

Aansluitend vrije tijd om het dorp te bezoeken of één van de activiteiten te ondernemen.

15:30 uurOp eigen gelegenheid naar Paasloo via een mooie route. Alvorens te vertrekken ontvangt u een eerste clue voor De Slager van Oldemarkt

16.00 uurOntvangst in Paasloo met een warme consumptie en ontvangt u de volgende clue. De Slager van oldemarkt is begonnen

17:45 uurDe dag wordt afgesloten met een barbecue 1, diner 1 of buffet 1 (bij 15 personen of meer).

19:30 uurGeschat einde.
Bent u met meer dan 7 personen, dan wordt het gezelschap verdeeld in 2 groepen en speelt u ook een ronde Braingame. Bij 15 personen of meer gaat u de uitdaging aan van Prison Break Paasloo, een game voor gezelschappen waarbij u zich binnen 90 minuten moet melden bij de vluchtauto.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Algemeen

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwedorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.

Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekent staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.

Parkeren en openningstijden

U kunt parkeren bij Café ’t Vonder (Binnenpad 14) of achter Grandcafé het Centrum (Dominee T.O. Hylkemaweg 39) en dan 5 minuten lopen naar het Eetcafé.In het centrum van het mooie waterdorp ligt Eetcafé Giethoorn.

Dagelijks geopend vanaf 08.00 uur. Keuken sluit tussen 19.30 en 21.00 uur (afhankelijk van drukte)